Rulada din piept de pui cu spanac si sunca

de Bucataras Medi in Aperitive / Garnituri, 19 Mai 2011 | 7176 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 piepti de pui
  • o mana de spanac congelat
  • 2 cepe
  • 2-3 catei de usturoi
  • 1 ardei gras rosu
  • 1 ou+1 galbenus
  • ulei de masline
  • 100 ml vin alb
  • 2 felii sunca de praga
  • circa 100 g cascaval ras
  • sare, piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada din piept de pui cu spanac si sunca:

Pieptul de pui se dezoseaza, se spala si apoi se bate bine la fel ca la snitele.Se condimenteaza dupa gust cu sare si piper.

Ceapa se curata si se taie marunt.Usturoiul se curata si se taie rondele subtiri.Ardeiul gras se curata si se taie cubulete.Incingem uleiul de masline si calim ceapa si usturoiul .Adaugam cubuletele de ardei gras si lasam pe foc pana cand acestea se inmoaie dupa care adaugam spanacul decongelat si vinul.Amestecam bine, condimentam cu sare si piper dupa gust si tinem pe foc pana cand se evapora vinul.Dam jos de pe foc si lasam sa se racoreasca dupa care adaugam oul si cascavalul ras.Amestecam bine.

Incepem sa montam rulada:peste pieptul de pui asezam o bucata de sunca si apoi piureul de spanac pe care il intindem bine pe toata suprafata .Rulam si apoi prindem in scobitori.Ungem rulourile cu galbenusi de ou , le asezam intr-o tava cu gratar in care am pus o cana cu apa si dam la cuptor pana se rumenesc  frumos si sunt bine facute.Lasam sa se raceasca si apoi feliem.

Servim rece , ca aperitiv.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada din piept de pui cu spanac si sunca" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Chiftele de vara cu rosii de gradina